WWW.VISIONIC.HU - Rendezvénytechnika - Event technic

Az Ön hirdetésének helye
Kattints a hirdetésre
LinkTÁR
szincsik1.gif 62 byte
 TeleWEB Képeslapküldő Apróhirdető Bannercsere MesterTÁR
szincsik2.gif 157 byte

Sajnos a google mindent megtesz azért, hogy az internetes szolgáltatásokat tönkre tegye, ellehetetlenítse, megfojtsa.
A linktar.hu weboldalról is önkényesen kikiáltotta, hogy vírusos, pedig nem az.
Gratulálunk !!!, az új világrend elkezdődött, a hatalom és a pénz a mindent tönkre tesz.

K é r d é s e k - V á l a s z o k

Tartalomjegyzék:

 • Hogyan küldhetem be weboldalam linkjét a LinkTÁR-ba ?
 • Miért jelenik meg "MÁS REFERER" felirat a logóban ?
 • Miért jelenik meg "NO REFERER" felirat a logóban ?
 • Miért jelenik meg "USER NOT FOUND" felirat a logóban ?
 • Miért jelenik meg "REJTETT KÓD" felirat a logóban ?
 • Hogyan tudom ellenőrizni a webcímemet ahol a logó van ?
 • Hogyan tudok hozzájutni a beillesztendő HTML kódhoz ?
 • Hogyan tudom beilleszteni weboldalamra a HTML kódot amit küldtek ?
 • Mit kell megadni a logó címhez ?
 • Hogyan tudom módosítani illetve törölni a linkbejegyzésemet ?
 • Hogyan tudok újabb LinkTÁR-TOP bejegyzést tenni ?
 • Hogyan tudok bejelentkezni a LinkTÁR weboldalra ?
 • Mi az a link ?
 • Miért kell ellenőrizni a weboldalakon, hogy ott van a LinkTÁR-TOP logó ?
 • Azt a levelet küldték, hogy rossz a HTML kód elhelyezés a weboldalamon.
 • Azt a levelet küldték, hogy hibás a HTML kód a weboldalamon.
 • Miért ilyen körülményes és bonyolult a rendszerük ? Válaszolunk.
 • A validátor szerint hibás a LinkTÁR-TOP HTML kód
 • Gyakran jön a vélemény, hogy szebb design kellene... Válasz.


 • Hogyan küldhetem be weboldalam linkjét a LinkTÁR-ba ?

  Először egy eldöntendő kérdést kell magában tisztáznia !

  Akarja elhelyezni weboldalán a LinkTÁR rendszer logóját ?

  IGEN vagy NEM ?

  Ha válasza IGEN akkor :

  Ehhez egy bejegyzést kell tennie a már meglévő TelePass központi regisztrációjával a LinkTÁR nyitóoldalán a "Linkfelvétel" menüpont alatt. Ha nincs még TelePass központi regisztrációja akkor ezt is el tudja kezdeni arról az oldalról és ezzel az összes rendszerünket tudja használni.

  Ha válasza NEM akkor :

  A LinkTÁR-TOP oldalára sehogy. De a LinkTÁR rendszernek vannak LinkTÁR-LAP aloldalai és ezekre logó elhelyezési kötelezettség nélkül ajánlhatja weboldalának linkjét. Ehhez keresse fel azt az oldalt amelyikre ajánlaná és kattintson az oldal alján található "Linkajánlás" menüpontra. Csak így tudja linkjét ajánlani.
  Ha még nincs olyan oldal amelyikre ajánlana, rajta szerkessze meg és mindjárt egy csomó reklám felületet is kap hozzá azon az oldalon.

  E-mailben küldött linkajánlásokkal nem foglalkozunk.


  Miért jelenik meg "MÁS REFERER" felirat a logóban ?

  Ennek több oka lehetséges :

  1., Nem megfelelően adta meg linkbejegyzéskor weboldalának címét.

  Gyakori probléma, hogy a felhasználó megadja azt a címet amin szerinte a weboldala található, de weboldala egy ingyenes tárhelyen van. pl. gportal vagy freeweb. Amikor valaki beírja a megadott címet akkor arról átirányítódik arra az ingyenes tárhelyre és utána onnan történik a weboldal megjelenítése. Ez egy hétköznapi példával bemutatva olyan mint amikor mondjuk bemegyünk a SÓ hivatalba az ügyünket intézni és ott az ügyintéző átirányít a LÉHŰTŐ hivatalba és az ügyünket ott intézik el. Na most akkor végül is hol történt az ügyintézés ? A SÓ hivatalba mentünk, de végül a LÉHŰTŐ hivatalban tudták elintézni.
  A weboldal átirányítás is ugyanilyen.

  Megoldás: azt a címet írja a WEB címhez ahol a weboldal valójában van és ne azt amit látni szeretne.

  2., Másik HTML kódot használ mint amit a linkbejegyzésnél kapott.

  3., Gyakori probléma, hogy akinek több linkbejegyzése van több különböző webcímen, ugyanazt a HTML kódot teszi az egyik és a másik weboldalára is. Természetesen a HTML kódok csak azon a weboldalon fognak jól működni amelyik a webcímhez tartozó helyen jelenik meg.

  Megoldás : Minden egyes linkbejegyzésben szereplő webcímre csak azt a kódot helyezze el weboldalán amelyik hozzá tartozik.


  Miért jelenik meg "NO REFERER" felirat a logóban ?

  Számítógépén tiltva van a HTTP_REFERER elküldése.

  Weboldala letöltésekor számítógépe nem küldi el weboldala azonosítóját vagy más azonosítót küld mint amit megadott. Így rendszerünk nem tudja weboldalát azonosítani.

  Megoldás : Kapcsolja be a referer elküldését vagy ellenőrizze ezen a címen : Hogyan tudom ellenőrizni a webcímemet ahol a logó van ?


  Miért jelenik meg "USER NOT FOUND" felirat a logóban ?

  Weboldalán elhelyezett LinkTÁR-TOP logó olyan azonosítót tartalamz amely nincs rendszerünkbe bejegyezve.

  Ez több ok miatt történhet meg, 1., linkbekegyzése törölve lett a rendszerből. 2., Beletúrkált kódba és más azonosítót írt bele.

  Megoldás : Használja a linkbejegyzéséhez tartozó kódot melyet az adminisztrációs oldalon tud lekérni


  Miért jelenik meg "REJTETT KÓD" felirat a logóban ?

  Ez azon linkbejegyzéssel rendelkezők weboldalán jelenik, akik úgy gondoljátk, hogy mindenféle nem megengedett - a szabályzatban felsorolt - módon helyezték el a LinkTÁR-TOP logót weboldalukon


  Hogyan tudom ellenőrizni a webcímemet ahol a logó van ?

  Ennek kiderítésére az alábbi kinézetű TEST logót helyezze el ott ahol a késôbbiekben a LinkTÁR-TOP logót szeretné használni.

  LINKTAR TEST LOGO

  Ennek a TEST logónak a HTML kódját úgy tudja megkapni, hogy bejelentkezés után az "Adminisztráció" gombra kattint, majd kiválasztja azt a linkbejegyzést amelyiket ellenőrizni akarja és annak a "MÓDOSÍT" feliratára kattint, majd a betöltődő weboldal alján "TEST LOGO kód lekérése" feliratra kattint és a betöltődő oldalon a szövegmezőből másolja ki a HTML kódot amivel a tesztet el tudja végezni.

  Figyelem ezen az oldalon a fenti logóhoz tartozó kód a LinkTÁR-TOP oldalához van igazítva, ezért ne ezt használja, hanem mindenképpen kérje le a saját weboldalához tartozót !

  Miután TEST HTML kódot elhelyezte weboldalán, nézze meg egy böngészô programmal, majd a feketén fehéren villogó URL TEST feliratú logóra kattintva egy új ablakban megkapja azt a címet amit a számítógépek egymás között küldözgetnek és azokat az információkat amik segíthetnek a megoldásban.

  A TESZT eredményének értékelése :

  - Ha azt látja, hogy "REFER NEM TALÁLHATÓ" akkor az azt jelenti, hogy számítógépe nem küldi el a REFERER értékét vagy nem az internetrôl letöltôdô weboldalon van elhelyezve a logó.

  Megoldás : Használjon másik böngésző programot, vagy az interneten keresztül töltse le a weboldalt és ne a gépére lementettet használja.

  - Ha más URL címet lát mint amit linkbejegyzéskor megadott akkor ez a baj.

  Megoldás : Másolja ki azt a webcímet és írja be a WEB cím mezôbe az adatmódosításnál. Dinamikus oldalaknál (PERL, PHP, ASP, stb. által generált oldalak) különbözô azonosítók is kerülhetnek a címbe ezek megadása zavart okozhat és szintén URL HIBA üzenetet eredményezhet, ezeknek elhagyása nem minden esetben jelenthet megoldást.

  Miután sikerült megoldani a problémát, távolítsa el az "URL TEST" feliratú logót, mert ez semmilyen számolást nem végez és helyezze el a NORMÁL HTML kódot ami meg fogja jeleníteni a mostmár jól működő logót amelyet választott.

  Ha nem sikerült megoldani az URL HIBA problémát, akkor írja meg nekünk a pontos hibajelenséget, webcímet, melyik oldalon található a TEST logó és segítünk megoldani, hogy jól működjön.


  Hogyan tudok hozzájutni a beillesztendő HTML kódhoz ?

  1., A HTML kódot a linkbejegyzést követően a központi regisztrációnál megadott e-mail címére a rendszer automatikusan megküldte. Kérjük ellenőrizze postafiókját, hogy él-e az az e-mail cím amit megadott és ha igen akkor keresse meg a levelei között.

  2., Bejelentkezés után az "Adminisztráció" gombra kattint, majd kiválasztja azt a linkbejegyzést amelyiknek a HTML kódját le akarja kérni és annak a "MÓDOSÍT" feliratára kattint, majd a betöltődő weboldal alján "NORMÁL LOGO kód lekérése" feliratra kattint és a betöltődő oldalon a szövegmezőből másolja ki a teljes HTML kódot és illessze be arra a weboldalra ahol a megjelenítené.


  Hogyan tudom beilleszteni weboldalamra a HTML kódot amit küldtek ?

  Elôfordulhat WORD, FRONTPAGE vagy egyéb webszerkesztő programnál, hogy sajátságosan értelmezik a vezérlô karaktereket és azokat átalakítják. Ebben az esetben egyszerűen Text dokumentumként kell megnyitni a html weboldalának tartalmát és abba bemásolni a kódot oda ahol megjelenítené. Ha ez így nem jár sikerrel akkor már a túl intelligens levelezô program alakítja át a HTML kódot. Ilyenkor a Hogyan tudok hozzájutni a beillesztendő HTML kódhoz ? címen lévők szerint kérje le a HTML kódot és illessze be arra az oldalra ahol a megjelenítené.


  Mit kell megadni a logó címhez ?

  Ez a logó cím egy 88*31 képpont méretű kis képet takar pl. olyat mint a LinkTÁR logója, csak ezt Ön készíti el a saját ízlésének megfelelően. Ez a logó jelenik meg weboldalának leírása mellett egy TOP listás megjelenítésnél a LinkTÁR oldalain. Nem kötelező ilyet megadni. Ha nem adja meg a címét akkor egy alapértelmzett LOGO nem található kép jelenik meg.


  Hogyan tudom módosítani illetve törölni a linkbejegyzésemet ?

  A felhasználók saját maguk tudják módosítani illetve törölni a linkbejegyzéseiket. Ennek menete a következő :
  Első lépésben szükséges bejelentkezni az oldalra.
  Erről bővebben Hogyan tudok bejelentkezni a LinkTÁR weboldalra ? címen olvashat.

  Bejelentkezés után az "Adminisztráció" gombra kattint, majd kiválasztja melyik linkbejegyzést szeretné módosítani vagy törölni és annak a "MÓDOSÍT" feliratára kattint, majd módosítja amit szeretne majd ezt követően az oldal alján található a "Tovább" feliratra kattint és készen van a módosítás.

  Ha törölni szeretné a bejegyzést, akkor ugyanezen oldal alján rákattint a "LinkTÁR-TOP bejegyzés TÖRLÉSE" feliratra és ezzel véglegesen törölte a kiválasztott linkbejegyzést.


  Hogyan tudok újabb LinkTÁR-TOP bejegyzést tenni ?

  Akkor oldjuk meg :
  Sikeres volt a bejelentkezés a LinkTÁR weboldalon ?
  Erről bővebben Hogyan tudok bejelentkezni a LinkTÁR weboldalra ? címen olvashat.

  Sikeres bejelentkezés után kattintson a menüsorban a "Linkfelvétel" menüpontra, majd válassza "LinkTÁR-TOP bejegyzése" gombot.
  Ennek hatására betöltődik az az oldal ahol linket tud bejegyezni a LinkTÁR-TOP rendszerébe.

  Ha itt megint csak a TelePass regisztráció gombot látja akkor az előbbi "Hogyan tudok bejelentkezni ?" részt figyelmetlenül vagy nem is olvasta végig, mert abban meg van erre a válasz és a megoldás is. Tehát akkor most olvassa el mégegyszer.

  Ha már lát ilyet: "LinkTÁR-TOP linkbejegyzési adatlap" és alatta különböző kitölthető rovatokat és színes LinkTÁR-TOP logók akkor már jó irányba halad....
  Ekkor értelemszerűen töltse ki a kitöltős mezőket és válassza ki a választós mezőket majd a Tovább feliratra kattitva kerül linkbejegyzése a rendszerbe.

  Ennek feltétele az is, hogy a bejegyzett weboldalon elhelyezze a rendszer által küldött HTML kódot, mely az Ön weboldalán egy LinkTÁR-TOP logót fog megjeleníteni.
  Ha ez elmarad és a figyelmeztetés ellenére sem teszi aki LinkTÁR-TOP rendszerünk logóját akkor csak néhány napig élvezheti a megjelenést mert pár napon belül töröljük linkbejegyzését.

  Kérem próbálja a fentiek szerint. Ha nem sikerül írja meg a kapcsolat menüpontban, hogy hol akadt el. (Mire kattint, mit lát, milyen üzenetet kapott, milyen böngészőt használ, stb. ?)


  Hogyan tudok bejelentkezni a LinkTÁR weboldalra ?

  A LinkTÁR weboldalra a http://linktar.hu címen található a weboldal tetejétől kb. 7 cm-re található vízszintes menüsorban a "Bejelentkezés" gombra kattintva megjelenik egy "Felhasználói terület" nevű weboldal. Itt a TelePass központi regisztrációnál megadott nevét és jelszavát kell beírni.

  Ha ez sikerült akkor a piros színű "Tovább" gombra kattint.

  Ha jól adta meg a nevét és jelszavát akkor visszakerül a LinkTÁR nyitó oldalára.

  Ha ezeket elrontotta akkor a hibának megfelelő üzenet fog kapni.

  Ha - IGEN - sikeres volt a bejelentkezése akkor a nyitóoldalunkon a http://linktar.hu címen a "Bejelentkezés" gomb eltűnik és helyette "Kijelentkezés" gomb jelenik meg, valamint tőle jobbra egy "Adminisztráció" gomb is.
  Ha ezeket nem látja akkor nem sikerült bejelentkeznie a rendszerbe.

  Ha - NEM - sikerült a bejelentkezés annak az eddigi egyetlen ismert oka, hogy Firefos böngészőt használ és valószínűleg tiltotta benne a Sütik(Cookies) fogadását a http://linktar.hu weboldaltól.

  Megoldás: engedélyezze a Sütik fogadását vagy használjon másik, pl. IE vagy Opera böngészőt melyekkel eddig még mindenkinek sikerült a rendszert használni, nem úgy mint a Firefos böngészővel amivel csak állandóan baj van és hemzseg a hibáktól.


  Mi az a link ?

  Az interneten található weboldalak rengeteg linket tartalmaznak. Ezek egy része belső hivatkozás, egy része más weboldalakra mutat. A weboldalakba ágyazott linkeket a webböngészők legtöbbje alapértelmezésben aláhúzással és kék színnel jelzi, grafikus változataik pedig az egér mutatónak a link fölé mozgatása esetén a kurzor alakját egy kéz képére váltják. A weboldalon lévő link megjelenítése egy szöveg vagy egy képen keresztül történik. Mindkét esetben az a célja, hogy átjárót teremtsem weboldalak között. A fentebb említett belső hivatkozás weboldalunkon vagy webhelyünkön belül történik, míg a külső hivatkozások más webhelyekre visznek el.


  Miért kell ellenőrizni a weboldalakon, hogy ott van a LinkTÁR-TOP logó ?

  Rendszerünket a 2010. évtől folyamatosan szeretnénk megtisztítani és tisztán tartani az ingyen élőktől és a hibás linkektől.

  Erre sok egyéb ok mellett talán a legfontosabb miatt van szükség :
  Csak azokat a tisztességes és becsületes felhasználókat kívánjuk megjeleníteni akik a saját weboldalukon elhelyezik a rendszerünk által megjelenő visszamutató linket egy logó formájában.

  De akik csak teleszemetelik rendszerünket bejegyzéseikkel és nem helyezik el weboldalukon a logónkat azokat kíméletlenül rendszeresen kihajítjuk a rendszerünkből.

  Ez minden linkbejegyzésre egyaránt vonatkozik.

  A címsorban feltett kérdést megválaszolva : "Az ellenőrzés a bizalom alapja :)"

  Ellenőrizni márpediglenn kell, mert egyesek úgy gondolják, hogy a csere az azt jelenti, hogy a LinkTÁR-TOP megjeleníti az ő linkjét, közben ő meg sz@rik ránk. Hát akkor ennek mostantól vége szakadt.


  Azt a levelet küldték, hogy rossz a HTML kód elhelyezés a weboldalamon.

  Ezt a levelet azok a felhasználók kapják meg akik weboldalukon elhelyezték a LinkTÁR-TOP logónkat, de az egyáltalán nem látszik vagy csak alkalmanként bukkan elő.

  Ezt különféle HTML trükkök alkalmazásával érik el, vagy egyszerűn scrollozós (füzér szerűen folyamatosan mozgó helyen) helyezik el ahol csak néha vagy talán soha sem látható.

  Az ilyen megjelenésekre mi sem és a google sem kíváncsi. Ezért felszólító levelet küldünk, hogy vagy megfelelő módon helyezik el logónkat vagy törlik a linkbejegyzésüket. Ha ennek ellenére egyik sem történik meg, akkor mi fogjuk törölni a linkbejegyzést rendszerünkből.


  Azt a levelet küldték, hogy hibás a HTML kód a weboldalamon.

  Ezt a levelet azok a felhasználók kapják meg akik megpróbálták elhelyezni LinkTÁR-TOP logónkat weboldalukon, de az hibásan vagy hiányosan sikerült és ennek következtében egyáltalán nem vagy csak hibásan jelenik meg.

  Ennek többféle oka is lehet pl. "szándékos" vagy "véletlen" vagy "hozzá nem értés", de most ezeket az okokat nem vizsgáljuk.

  LinkTÁR-TOP rendszerünkben csak azok a weboldalak vehetnek részt melyeken elhelyezték a bejegyzéshez tartozó azonosítóval ellátott teljes és változtatás nélküli HTML kód által megjelenő logónkat. Ezért szükséges, hogy weboldalán megfelelően legyen elhelyezve a HTML kód.

  Ha akarja kijavítani, akkor jelentkezzen be, kérje le a bejegyzéséhez tartozó kódot és azt hiánytalanul illessze be weboldalába.
  Fontos, hogy se többet, se kevesebbet ne tegyen a HTML kódból, mint amennyi az valójában.

  Ha ezt egyedül nem tudja megtenni vagy valamit nem ért, úgy kérjen segítséget, hogy segíthessünk.

  Ha esetleg nem is akarja kijavítani a kódot, akkor kérjük törölje a linkbejegyzését.


  Miért ilyen körülményes és bonyolult a rendszerük ? Válaszolunk.

  Az nagyon könnyen előfordulhat, hogy aki éppenhogy kettessel átcsúszott az érettségin vagy a főiskolán az a tanulások hiánya és az eszének edzetlensége miatt fel sem fogja, hogy mi mire való ebben a világban és mindenen csak vihog.

  Ugyanígy az emberek kb. 30 %-a fel sem fogja miről szól a MATRIX című film. Na ők vegyék be azt a bizonyos színű kapszulát és álljanak is tovább mondjuk jutúbra vagy f@szbúkra, mert lehet, hogy nem nekik készült a LinkTÁR.

  Lehet, hogy az előző két mondat nem túl "ügyfélbarát" , de nem célunk megalomániára és világhatalomra törekedni, valamint a minél több felhasználó begyűjtése. Akik megértik, hogy mi miért hogyan és szívesen használják, nekik szívesen fejlesztünk és örömmel üzemeltetünk és szolgáltatunk.


  A validátor szerint hibás a LinkTÁR-TOP HTML kód

  A W3C validátor szerint a LinkTÁR-TOP kód hibás. Ez nem azt jelenti, hogy hibásan működik vagy bármilyen hibát zavart okozna bármilyen weboldalon is.

  Akit ez a - működést egyáltalán nem befolyásoló - probléma zavar az kérje le most a LinkTÁR-TOP kódot és azt illessze weboldalába. Egyébként ez csak a régebben kb. 3 évvel ezelőtti HTML kódoknál fordulhat elő.

  Mivel a kódot HTML és XML oldalakra is el lehet helyezni így az XML-hez szükséges lehet a lezáró tagok elé egy per jelet tenni.


  Gyakran jön a vélemény, hogy szebb design kellene... Válasz.

  Gyakran írják a felhasználók, hogy szebb dízájnt kellene csinálni az oldalra.

  A dologban az a legérdekesebb, hogy pont azok nyavalyognak szebb dizájnért akik nem helyezik el weboldalukon a LinkTÁR-TOP logót.

  Mivel nem helyezik el a logónkat weboldalukon úgyis ki lesznek hajítva a rendszerből. Kérdezem, akkor nekik nem mindegy, hogy milyen ?

  Egyébként a rendszer funkcióját tekintve egy linkgyűjtemény, így nem a csicsáról szól hanem linkek megjelenítéséről.

  De bárki akinek nem tetszik, tegyen rá javaslatot, készítsen egy "szebb" - a jelenlegi oldalfelépítéshez és rendszerhez illő - dízájnt és ha tényleg annyival szebbet tudott csinálni, hogy megérje lecserélni a mostanit és nem csak kritizálni tudott, akkor akár le is cserélhetjük az általa készítettre és jutalmazásként kiemelt helyen megjeleníthetjük weboldalának linkjét.


  LinkTÁR  Az Ön hirdetésének helye

  LinkTÁR v2.0 © Abyss Software

  © 2000-2022 TeleWEB.HU - Minden jog fenntartva.

  LINKTAR.HU

  Powered by Linux   Powered by Perl

  Kattints ide

  Kattints a hirdetésre
  Kattints ide


  googlePR.hu - ingyenes PageRank

  Google Web linktar.hu
  Az Ön hirdetésének helye